Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανάπτυξη στην ΑΜ-Θ με εισοδηματικούς συντελεστές, χωρίς σπατάλες, και τον Άνθρωπο στο επίκεντρο!

Οι περιφερειακές εκλογές της Κυριακής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θέτουν το μείζον δίλημμα για το που θα βρεθούν οι συμπολίτες μας μετά από πέντε χρόνια.
Εάν, δηλαδή, συνεχιστεί η πορεία της διπλάσιας πτώσης σε σχέση με την Ελλάδα της κρίσης που έχει η Περιφέρειά μας, ή εάν  ξαναβρούμε τον δύσκολο δρόμο της Ανάπτυξης.
Δεν ταιριάζει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με τα ισχυρά πλεονεκτήματα που έχει, να βρίσκεται στη χειρότερη θέση στην ανεργία, στην πτώση των εισοδημάτων, στη φτώχεια, στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ, σχεδόν παντού!
Η Κοινωνία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, την πρώτη Κυριακή καταδίκασε τις πολιτικές της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της διοίκησης Γιαννακίδη. Υπερψήφισε με ισχυρή πλειοψηφία την πρότασή μας.
Έχουμε συγκροτημένο, ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο, καθαρό σχέδιο, με συγκεκριμένο οδικό χάρτη πορείας, με σαφή στόχο για το που θέλουμε να πάμε, για το τι θέλουμε να πετύχουμε. Έχουμε ένα διακριτό σχέδιο που ταιριάζει στην ταυτότητα και στο ανάγλυφο της περιοχής, αλλά και στις δεξιότητες των συμπολιτών μας.
Χτυπάμε την ανεργία και τη φτώχεια. Έχουμε στο επίκεντρο του σχεδίου μας τον Άνθρωπο.
Στόχος μας να υλοποιούνται τα έργα με βάση την ιεράρχηση των αναγκών, χωρίς σπατάλες, να φέρνουν προστιθέμενη αξία, να εμπεριέχουν εισοδηματικούς συντελεστές.

Να μη χάνεται ούτε ένα ευρώ!