Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γ.Παυλίδης: «Μια νέα κοινωνία ανατέλλει για την Περιφέρειά μας»

Βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν ξέρουν τι (να) κάνουν! Δεν ξέρουν ούτε πως να το κρύψουν!
Ο κ. Γιαννακίδης και η παρέα του αντί να παραδεχτούν την ήττα τους επιδίδονται σε μία παλαιοκομματική και ερασιτεχνική επιχείρηση λάσπης κατά του κ. Γιώργου Παυλίδη προσπαθώντας μάταια να πλήξουν τη φυσική και την πολιτική του προσωπικότητα.

Διακρίνουν μάλιστα τους πολίτες, αφού άλλα λένε στην πλειονότητα και άλλα στην μειονότητα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αποπειρώνται ακόμη και να τους τρομοκρατήσουν!

Βέβαια, ουδέν πετυχαίνουν, αφού ο κόσμος αφενός γελάει, αφετέρου θυμώνει με τις πρακτικές τους, οι οποίες αποκαλύπτουν συν τοις άλλοις και το πραγματικό τους πρόσωπο:

Ποντάρουν στην προπαγάνδα και στο φανατισμό. Αποδεικνύουν ότι δεν είναι αυτοί που φαίνονται!
Μάλιστα οι ενέργειές τους σχεδιάζονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες μέσα σε δημόσια κτίρια περιουσίας του ελληνικού λαού, όπως είναι η έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, την οποία έχουν μετατρέψει σε «άντρο μακιαβελισμού».


Άδικος όμως ο κόπος τους. Με το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους για το «σύστημα Γιαννακίδη» και μια νέα κοινωνία ανατέλλει για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.