Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Για μια μπάρα ασφαλείας αυτοκίνητα πέφτουν στο γκρεμό… Η Περιφέρεια αδιαφορεί»

 IX αυτοκίνητο με πέντε επιβάτες, εκ των οποίων μια 19χρονη έγκυος 4 μηνών έπεσαν σε γκρεμό στις στροφές πριν τον Εχίνο Ξάνθης. Το σημείο που τότε αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ δεν έχει καν στηθαία ασφαλείας. Παρότι προηγήθηκαν άλλα ατυχήματα και έγινε μεγάλο θέμα στα Μ.Μ.Ε, η διοίκηση της Περιφέρειας παραμένει και εδώ ανέξοδος παρατηρητής. Οι ευθύνες είναι βαριές. Η εγκατάλειψη των πολιτών και η αδιαφορία για τα προβλήματά τους είναι οριζόντια σ’ όλη την Περιφέρεια. Οι πολίτες ζητούν λύσεις. Διαμαρτύρονται. Η απερχόμενη διοίκηση απέτυχε. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γεώργιος Παυλίδης σχολίασε: «Το μόνο που γνωρίζουν καλά είναι να υπόσχονται. Στα λόγια. Στην πράξη ούτε μια μπάρα ασφαλείας δεν μπορούν να τοποθετήσουν. Ο τόπος χρειάζεται έργα και όχι λόγια. Ως νέα διοίκηση στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας θα είναι ο άνθρωπος».

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ

Με καρατομήσεις στελεχών που εντάχθηκαν στο συνδυασμό μας το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να προστατεύσει τον εκλεκτό του Γιαννακίδη. Ας όψονται όσοι από άλλους χώρους εντάχθηκαν στο πράσινο ψηφοδέλτιό του.
Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης ανακοίνωσε επίσης και την διαγραφή του αντιδημάρχου Αβδήρων κ. Μπιρόλ επειδή θα κατέβει με το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, της Περιφερειακής Αναγέννησης.
Το ΠΑΣΟΚ προστατεύει με σκληρή γραμμή το πράσινο ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη! Την ίδια στιγμή ο ίδιος υποκρίνεται ότι δεν είναι κομματικό το ψηφοδέλτιο. Υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών.